Boka årets matchtröja

Nu kan du förboka Sirius Bandys officiella matchtröja för säsongen 2019/20. Boka nu - betala i slutet av augusti.
Bandysveriges snyggaste matchtröja har blivit ännu snyggare. Det genom färre reklamplatser och ett mer stilrent utseende. Den nya hemmatröjan bär fortsatt det enskilt viktigaste elementet i klubbens visuella identitet - de blåsvarta ränderna. Nytt för i år är även den v-ringade kragen som ersätter kragmodellen som funnits på klubbens matchdräkt i över tio år. Samt att både hemma- och bortatröjan bär specialdesignade tröjnummer med klubbens typsnitt som grund

- Vi strävar efter en allt mer renare matchdräkt. Med det menas en dräkt med mindre reklam på. Det ger våra partners ett större värde av exponeringen samtidigt som Sveriges snyggaste bandytröja blir ännu snyggare, säger Sirius marknadskoordinator Johnny Helmersson som designat matchdräkterna.

Bortatröjan är även den mer stilren med vit bas och med blåsvarta inslag över bröstet.

Boka din matchtröja redan idag
Det är lång leveranstid på våra matchtröjor (8-10 veckor). Nästa stora order läggs den 26/8. Om du förbokar din matchtröja nu skickas en faktura ut till angiven mailadress i slutet av juli. Fakturan ska sedan vara betald innan ordern läggs den 26/8. 

Pris
S-XXL: 699 SEK
120-160: 599 SEK

Fraktkostnad (om så önskas)
89 SEK

Tryck av namn och nummer på fram och baksida finns som tillval för 100 SEK. OBS! Du måste kryssa i "Namn. och nummertryck" i menyn nedanför och sedan skriva önskat namn och nummer i fältet. Vid tryck av namn och nummer tillkommer en leveranstid på 2 veckor.

För eventuella frågor, kontakta:
johnny.helmersson@siriusbandy.se

Hemmatröja0,00 kr
Reservtröja0,00 kr
Tröjnummer och namn0,00 kr
Fraktkostnad*0,00 kr
Hämtas ut själv*0,00 kr
0 kr

Namntryck (På ryggen):
Tröjnummer (Fram och bak):
Tröjstorlek:
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från SIRIUS BANDYKLUBB IK. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren