Köp ditt säsongskort direkt!

Äntligen är det snart dags för en ny spännande bandysäsong på Studan! Som vanligt ger våra säsongskort dig tillträde till alla Sirius hemmamatcher i Elitseriens grundserie. Nyheten för i år är att det nu finns fyra olika typer av säsongskort att välja mellan, laddade med olika mycket matcher och annat skoj! Vilket säsongskort väljer du?

Som medlem i Västra Sidan har du alltid ett rabatterat pris på våra säsongskort.

KAMPANJVECKA! Köper du ditt serie- eller säsongskort mellan 1-7 oktober får du 2 biljetter till Elitseriepremiären på Studan mot IK Tellus den 26/10 kl. 19:00. Skaffa ditt säsongskort i dag och bjud med dina vänner på premiären!!!

Med alla våra säsongskort får du 10% rabatt på Sirius Bandys souvenirer. 
_________________________________________________________________

Seriekort 900 kr
I seriekortet ingår alla Sirius hemmamatcher i Elitserien. Med seriekortet har du möjlighet att se totalt 13 Elitseriematcher på Studan.
_________________________________________________________________


Säsongskort 1600 kr
Säsongskortet är för bandyälskaren som inte vill missa något! I säsongskortet ingår bl.a. alla Sirius hemmamatcher i Elitserien, alla hemmamatcher under försäsongen och även samtliga hemmamatcher i ett eventuellt kval/slutspel.

Säsongskortets värde är 2400 kr för en vuxen person, + eventuella hemmamatcher i ett kval/slutspel. Värdet för en student/pensionär är 1750 kr + eventuella hemmamatcher i ett kval/slutspel. 
_________________________________________________________________

Premiumkort 4000 kr
Premiumkortet är för dig som vill få ut lite extra av bandyupplevelsen. I premiumkortet ingår alla Sirius hemmamatcher i Elitserien, alla hemmamatcher under försäsongen och även samtliga hemmamatcher i ett eventuellt kval/slutspel.

Premiumkortet ger dig även tillträde till våra VIP-områden på Studan. Utöver det får du även inbjudan till Sirius VIP-kick off med A-laget och Premiär-kick off inför hemmapremiären av Elitserien. 
_________________________________________________________________

VIP-kort 6000 kr
VIP-kortet är vårt mest exklusiva kort. I VIP-kortet ingår alla Sirius hemmamatcher i Elitserien, alla hemmamatcher under försäsongen och även samtliga hemmamatcher i ett eventuellt kval/slutspel.

VIP-kortet ger dig tillträde till våra VIP-områden på Studan och du får även inbjudan till Sirius VIP-kick off med A-laget och Premiär-kick off inför hemmapremiären av Elitserien. Utöver detta får du en matchtröja (replica), 5 extra matchbiljetter till valfri hemmamatch under grundserien, ditt namn/företagslogotyp tryckt på baksidan av VIP-kortet samt exponering på Studans huvudläktare.
_________________________________________________________________

Seriekort900,00 kr
Säsongskort1600,00 kr
Premiumkort4000,00 kr
VIP-kort6000,00 kr
3 st matchbiljetter till priset av 2260,00 kr
HÄMTAS PÅ KANSLIET*0,00 kr
LEVERANS VIA POST*30,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Medlemsnummer (Västra sidan):*
Pers-/Orgnr:* (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från SIRIUS BANDYKLUBB IK. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren